Wie zijn wij?

Wij zijn de scouts van Scouting St. Vincentius. Met ‘scouts’ bedoelen we in dit geval de leden met een leeftijd van 11 tot 15 jaar en hun stafleden.
Met kerst willen we een centje verdienen. Al heel wat jaar maken een aantal vrijwilligers kerststukjes, die we normaal van deur-tot-deur verkopen met de scouts.
We zorgen ervoor dat onze kerststukjes er professioneel uit zien. Ze zijn kwalitatief minstens zo mooi als in de winkel; onze vrijwilligers hebben het vak dan ook geleerd bij de bloemist en hebben heel wat jaar ervaring.

Sinds 2020 (Corona) verkopen we ook kerststukjes en andere kerstproducten via deze webwinkel.

U kunt contant betalen of betalen per bankoverschrijving. De ideal betalingsmethode ondersteunen we helaas niet, dit zou extra kosten met zich mee brengen en daar wordt niemand blij van.

Het maken en verkopen van de kerststukjes en andere kerstversieringen is een verdienste van ons allen, leiding en jeugd. Maar als u hier bent en ons niet zo goed kent dan wilt u misschien weten wie het aanspreekpunt is voor deze actie om ons te kunnen vertrouwen:
  • De kerststukjes worden gemaakt onder leiding van Marleen Lukkes bij Barry Lukkes in de garage, op Vondelplantsoen 2, 6445AM te Brunssum (Barry is de zoon van Marleen).
  • Barry is leiding bij de scouts samen met Leon van de Broek, Noortje Snijders, Brandon Dassen en Mark Hameleers
  • Marleen is bestuurslid van Scouting St. Vincentius en helpt vaak mee bij de scouts.

Barry Lukkes: 06 31 77 63 10
Marleen Lukkes: 06 10 46 95 26

barry@scoutingkerstwinkel.nl

Scoutinggebouw:
Bodemplein 43
6443 CJ Brunssum
Kerstwinkel:
Vondelplantsoen 2
6445 AM Brunssum