Automatische vertaling: NederlandsEnglishDeutschPolskiFrançaisEspañol

Wij zijn de scouts van
Scouting St. Vincentius

Helpt u ons een centje te verdienen voor leuke activiteiten!?

COVID19 zette veel levens op z’n kop.
Maar wij zijn scouts, en we maken er het beste van. In maart en april gingen onze bijeenkomsten alleen online door. Vanaf mei mochten we weer bij elkaar komen en we zijn zelfs op zomerkamp mogen gaan! Een geslaagd en uniek kamp, op ons eigen terrein aan het Bodemplein te Brunssum.
Ieder jaar verdienen we een centje bij met de verkoop van kerststukjes, deurkransen en andere kerstversieringen. Maar helaas: Vanwege COVID19 zijn we beperkt in de deur-tot-deur verkoop. Koopt u toch iets bij ons? Via deze webshop kan het makkelijk en veilig.

Houdt u niet van webwinkelen en komt u liever zelf gewoon ‘in het echt’ kijken? Dat kan natuurlijk ook: Check per whatsappbericht of we aanwezig zijn (0631776310) en kom langs in de garage op Vondelplantsoen 2. We laten steeds 1 persoon tegelijk binnen, op die manier is er genoeg ruimte om het coronaproof te houden.

Onze scouts hebben mooie houten kerstdecoratie gemaakt.

En onze vrijwilligers onder leiding van Marleen maken de mooiste kerststukjes en deurkransen.

Gratis bezorging

Op donderdag tussen 18:30 - 20.00u of op zaterdag tussen 10:00 en 12:30u.

Kom kijken

U bent welkom in onze kerstwinkel! Onze ruimte is groot genoeg om 1 persoon tegelijk corona-proof te ontvangen. Check via een whatappbericht even van tevoren of we aanwezig zijn (Barry: 0631776310).

Ons adres

Ons scoutinggebouw staat op Bodemplein 43, maar onze kerstwinkel bevindt zich bij Barry in de garage:
Vondelplantsoen 2
6445AM Brunssum
+31 6 31 77 63 10
barry@scoutingkerstwinkel.nl

Draagt u er aan bij dat we straks weer genoeg geld hebben voor de activiteiten tijdens onze kampen?​

No posts found!

Gratis bezorging

Op donderdag tussen 18:30 - 20.00u of op zaterdag tussen 10:00 en 12:30u.

Kom kijken

Ons adres